Η Asset Ogilvy Public Relations δημιουργεί το Ταχυδρομείο Ευχαριστιών για τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη

Η Asset Ogilvy Public Relations σχεδίασε και υλοποίησε μια ξεχωριστή δραστηριότητα, προκειμένου να κάνει πραγματικότητα την υπόσχεση της νέας καμπάνιας της σοκολάτας Υγείας Παυλίδη, «Από πάντα δίπλα σου», την οποία σχεδίασε η Ogilvy & Mather.

Απευθυνόμενη σε όλους εκείνους που βρίσκονται από πάντα δίπλα μας, η νέα καμπάνια μας ενθαρρύνει να πούμε το δικό μας «ευχαριστώ» σε όλα τα αγαπημένα πρόσωπα που μας έχουν σταθεί σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής μας.

Για το λόγο αυτό, από τις 20 Μαρτίου έως και τις 3 Απριλίου, στον πεζόδρομο της πλατείας Κοραή στο κέντρο της Αθήνας, κατασκευάστηκε ένα ταχυδρομείο διαφορετικό από τα υπόλοιπα, το Ταχυδρομείον Ευχαριστιών Υγείας Παυλίδη. 

Με τη βοήθεια της ομάδας του Ταχυδρομείου, κάθε επισκέπτης μπορούσε να γράψει το δικό του ευχαριστήριο μήνυμα σε κάρτα, να την τοποθετήσει μέσα σε φάκελο με προπληρωμένο τέλος και να συμπληρώσει πάνω το όνομα του παραλήπτη. Στο τέλος κάθε ημέρας, όλοι οι φάκελοι συγκεντρώνονταν και αποστέλλονταν στους αποδέκτες τους σε κάθε γωνιά της χώρας. Στην έξοδο του Ταχυδρομείου Ευχαριστιών τοποθετήθηκε ένα μεγάλο γραμματοκιβώτιο, στην οθόνη του οποίου γινόταν, σε πραγματικό χρόνο, καταμέτρηση του αριθμού των γραμμάτων. Φυσικά, κάθε επισκέπτης που ολοκλήρωνε την εμπειρία του, έπαιρνε ως ενθύμιο το πιο γλυκό δώρο: την αγαπημένη του σοκολάτα Υγείας Παυλίδη!

Εκτός από το Ταχυδρομείο της πλατείας Κοραή, κάθε ενδιαφερόμενος μπορούσε να στείλει το μήνυμά του μέσω τηλεφωνικής γραμμής ή του, ειδικά σχεδιασμένου για το σκοπό αυτό, website. 

Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με μέσο όρο 1,000 επισκέπτες ανά ημέρα. Στο τέλος της ενέργειας, περισσότερα από 22,000 γράμματα συνολικά εστάλησαν στους παραλήπτες τους, κάνοντας πραγματικότητα την υπόσχεση της μάρκας και δημιουργώντας την πιο ξεχωριστή και πρωτότυπη αλυσίδα ανταλλαγής ευχαριστήριων μηνυμάτων που έγινε ποτέ!